În curs de procesare...
Set cadou Rose De Lux pentru femei cu 2 sapunuri glicerina, balsam de buze - 173g

Mărește

Set cadou Rose De Lux pentru femei cu 2 sapunuri glicerina, balsam de buze - 173gSet cadou Rose Sense pentru femei cu 2 sapunuri glicerina si parfum 2.1mlSet cadou Rose Sense pentru femei cu 2 sapunuri glicerina si parfum 2.1mlSet cadou Rose Sense pentru femei cu 2 sapunuri glicerina si parfum 2.1ml - 207g

Set cadou Rose Sense pentru femei cu 2 sapunuri glicerina si parfum 2.1ml - 207g

COD: Set-Bio146


Preț: 23,72 RON

În afara stocului
  • 207g 

Set cadou Rose Sense pentru femei cu 2 sapunuri glicerina si parfum 2.1ml

Set pentru ocazii speciale sau pentru zile obisnuite, in care doriti sa oferiti persoanelor dragi un cadou special, inedit, cu care nu veti da gres indiferent de persoana careia i se adreseaza, alaturi de cel mai sincer "La Multi Ani!" , "Multumesc!" sau "Te Iubesc!"

Produse cosmetice din gama Rose of Bulgaria, cu apa naturala si ulei de trandafiri. Pentru toate tipurile de ten. Produse naturale. Fara parabeni.

Pachetul "Set cadou Rose of Bulgaria pentru femei Bio146" contine: 

Parfum Rose of Bulgaria 2.1ml - Parfum de trandafiri din specia Rosa Damascena, trandafirul de Damasc din Valea Trandafirilor. Aroma nemaipomenita care va ofera o combinatie extraordinara intre eleganta si finete. Pastreaza mirosul delicat si persistent al celui mai cautat trandafir din lume, trandafirul bulgaresc. 

Sapun fin glicerina in forma ovala fabricat manual - 2 buc.