În curs de procesare...

Gama Yoghurt of Bulgaria

             Cosmetice Biofresh - Yoghurt of Bulgaria        
     Gama Yoghurt of Bulgaria Yoghurt of Bulgaria, o unica idee de a pastra sanatatea, vitaliatea si frumusetea pielii dumneavoastra. Combina doua din cele mai unice elixiruri naturale din lume Iaurtul bulgaresc si uleiul de trandafiri bulgaresc. Dupa un studiu atent al componentelor active ale iaurtului au fost incluse urmatoarele ingrediente in gama Yoghurt of Bulgaria:

     AC YOGURT DERMAL RESPIRATORY FACTOR - un ferment sintetizat de colonii vii de lactobacil bulgar si izolat din ele cu o tehnologie de ultima generatie. Produsul obtinut se comporta ca un probiotic, stimuleaza sinteza de colagen, creste absorbtia oxigenului si prin asta imbunatateste respiratia celulara cu 115%, lucur care ajuta la cresterea sanatatii celulelor pielii si reducerea procesului de imbatranire.

     AC YOGURT HYDROLYSATE - contine proteina de iaurt de neinlocuit intr-o forma hidrolizata. Ajuta la hidratarea puternica a pielii si hraneste in acelasi timp.

     Yoghurt of Bulgaria este o gama de cosmetice creata sa produca un impact rapid si eficient asupra pielii. Asigura o solutie completa pentru ingrijirea pielii. Fiecare produs din gama actioneaza in sinergie cu celelalte. Diversitatea produselor care isi potenteaza efectul reciproc garanteaza rezultatele cele mai bune , cand toata gama este folosita. O gama inovativa de produse cosmetice, cu misiunea de a imbunatatii aspectul dumneavoastra, ofera tot ce este nevoie pentru a reda frumusetea naturala a pielii.

Fara parabeni!
Fara coloranti sintetici!
Fara alcool!
Fara produse pe baza de petrol!
Produs fara organisme modificate genetic (Lactobacillus bulgaricus)
Toleranta extraordinara la nivelul pielii! 

Cosmetice Biofresh - Yoghurt of Bulgaria