În curs de procesare...

Gama SUPREME

Gama SUPREME este o gama noua, in trend cu toate noutatile in domeniul cosmetic ce vine in ajutorul femeilor moderne care stiu ce isi doresc si sunt la curent cu cele mai actuale produse cosmetice si de infrumusetare. 

Gama SUPREME de la BioFresh contine ingrediente naturale noi, care ajuta la intretinerea zilnica a parului, tenului, pielii fetei, mainilor. Incrediente precum: Acidul Hialuronic, Extractul de Caviar, Ulei de Argan, Ulei de Macadamia, Uleiul de Babassu.

Va prezentam pe scurt avantajele si proprietatile ingredientelor folosite pentru a ajuta in alegerea ingrijirii zilnice pe care o doriti.

Acidul Hialuronic (Acid Hyaluronic):
- este o componenta a colagenului;
- este un compus esential al organismului avand  rolul de a retine apa in tesutul conjunctiv, piele si organe;
- este  creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea substantelor;
- ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii; 
- dupa ultimele descoperiri s-a dovedit ca aplicarea directa, locala este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, in special la nivelul fetei, mainilor si decolteului; 
- pe masura imbatrinirii  scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic, aceasta deficienta a acidului hialuronic este in stransa legatura cu imbatrinirea organismului.

 Extractul de Caviar:
- un continut bogat in aminoacizi esentiali, proteine, minerale, acizi grasi, peptide toate impreuna oferind o putere extraordinara de reparare si regenerare;
- unul dintre cele mai exclusive si selecte ingredient din domeniul cosmetic; 
- hidrateaza,catifeleaza, ofera elastictate si fermitate.

Uleiul de Babassu:
este extras prin presare la rece din samburii fructelor de  palmier Babassu, un copac robust, originar din regiunea amazoniana a Americii de Sud, ce poate ajunge pana la inaltimi de 20 m; 
- se poate include in produsele cosmetice de ingrijire pentru ten, corp si par, dar si in retelete de sapun realizat artizanal (este mai penetrant decat uleiul de cocos si cel de palmier); 
- este un emolient superior altor uleiuri, benefic atat pentru tenul uscat, cat si pentru tenul gras –ofera o hidratare blanda, fara sa lase un film gras; 
- contine multe vitamine si minerale care il fac un produs minunat pentru masaj;
- un antioxidant si anti-age veritabil; 
- un ulei hidratant similar untlui de cocos.

 

"Beneficiile oferite pielii de uleiul de argan
Copacul de argan, denumit din punct de vedere botanic Argania Spinosa, este larg raspandit in Maroc si mai poate fi intalnit pe alocuri si in anumite zone din Algeria si Israel. La maturitate, Argania Spinosa produce un fel de nuci verzi din care se extrage uleiul de argan. Acest ulei este printre cele mai rare tipuri produse in lume, din acest motiv arganul este un copac atat de cautat si de special. Uleiul obtinut din miezul nucilor de argan are numeroase utilitati atat in alimentatie cat mai ales in industria cosmetica. Ca ingredient activ in preparatele cosmetice a castigat o popularitate atat de larga pentru beneficiile sale, incat este denumit de catre femeile europene: “lichidul de aur”.
Uleiul de argan este apreciat la adevarata sa valoare atat de catre specialistii dermatologi cat si de catre expertii in tratamente cosmetice si deinfrumusetare. Unul dintre elementele componente majoritare ale uleiului de argan este acidul linoleic, un fel de stramos al vitaminei E; acest acid are binecunoscute proprietati antioxidante,  antiimbatranire si de hidratare.  
Uleiul de argan contine 80% acizi grasi nesaturati si este mult mai rezistent la procesul de oxidare decat ar fi, de exemplu, uleiul de masline. Un procent ceva mai redus, de 0.8%  este de steroli sau sterolini (un grup mai larg de compusi cu proprietati nesaponificabile) care au rol in optimizarea metabolismului pielii, in reducerea inflamatiilor si in sustinerea unui nivel foarte bun al lichidului in tesuturi. Un alt element activ component al uleiului de argan care are beneficii extraordinare pentru piele il reprezinta triterpenoizii.  
- Principala calitate a uleiului de argan este efectul anti-imbatranire - uleiul de argan are in compozitia sa un nivel ridicat de vitamina E sau tocoferoli (categorie de antioxidanti care ajuta la combaterea actiunii radicalilor liberi) si de saponine care au rol in inmuierea si catifelarea pielii. Aditional efectului de linistire si calmare, uleiul de argan este recunoscut si pentru eficienta sa in reducerea ridurilor aparute din cauza unei imbatraniri premature, prin restabilirea nivelului hidro- lipidic al pielii. Tototdata, uleiul de argan ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor din jurul ochilor denumite popular “laba gastii”.  Iar pielea va capata o stralucire radianta si un aspect mult mai tanar cand se imbunatatesc elasticitatea, fermitatea si gradul acesteia de hidratare. Alta modalitate de a vedea aceasta capacitate de antiimbatranire a pielii datorata uleiului de argan este regenerarea epidermei prin revitalizarea functiilor celulare care previn imbatranirea prematura cauzata de poluare, expunere la soare, stres, fumat, samd. 
- Cantitati semnificative de caroteni sau carotenoide fac parte din componenta uleiului de aragan ceea ce ii confera acestuia puterea de a revitaliza pielea. Compusii carotenoizi precum si vitamina A care deriva din acestia sunt larg utilizati in industria cosmetica pentru capacitatea acestora antiimbatranire. Aditional, vitamina A este benefica si pentru sanatatea retinei oculare. Carotenoidele confera pielii protectie impotriva razelor ultraviolete ale soarelui, datorate proprietatilor sale naturale de a se dizolva in grasime, alcatuind astfel un obstacol redutabil impotriva radiatiei ultraviolete, a radicalilor liberi si chiar a artritei. 
- Pentru femeile insacinate, uleiul de argan poate reprezenta o optiune excelenta in a preveni aparitia vergeturilor, cu atat mai mult ca este mai usor a le preveni decat a le trata. Aplicarea regulata a uleiului de argan pe piele in timpul sarcinii ofera acesteia o protectie suplimentara in prevenirea pierderii elasticitatii pielii care ar putea avea loc prin distrugerea proteinelor structurale esentiale (cum ar fi colagenul sau elastina). Mai mult, uleiul de argan este un adjudvant al pielii in procesul sau de regenerare a elastinei si colagenului la nivel celular. Totodata, acesta poate fi de ajutor si in estomparea vergeturilor deja formate si a altor semne inestetice aparute in urma sarcinii, ingrasarii bruste sau a operatiilor chirurgicale. Uleiul de argan este eficient in tratarea vergeturilor pentru ca patrunde usor in tesuturi, este usor absorbabil si lasa in urma aplicarii o senzatie placuta la atingere, de piele matasoasa. Mai mult, cu un continut ridicat de antioxidanti, uleiul de argan are in mod natural o actiune complementara altor compusi esentiali lucrand astfel impreuna in reducerea rapida a vergeturilor. 
- Uleiul de argan este un tratament exceptional pentru pielea uscata pe care o inmoaie, o catifeleaza si improspateaza intr- o masura mult mai mare decat orice alta crema sau ulei destinat pielii uscate. 
- Ca in multe alte plante, compusii fenolici se regasesc si in componenta uleiului de argan, avand capacitati antiinflamatorii siantiseptice si conferind astfel o protectie foarte buna impotriva alergiilor.
- S-a dovedit ca uleiul de argan are efecte benefice si in ameliorarea iritatiei pielii, vindecand rapid ranile provocate de scarpinarea pielii iritate. 
- Sterolii care se gasesc in mod natural la nivelul cel mai de suprafata al pielii ajuta membranele celulelor epidermei sa se mentina sanatoase si hidratate. S-au descoperit in uleiul de argan steroli asemanatori celor care se gasesc in mod natural in pielea noastra, avand aceleasi functii antiinflamatorii si de adjudvant in procesul metabolic al pielii. 
- Continutul bogat de proteine din componenta uleiului de argan are efecte benefice asupra elasticitatii pielii, fortifiind lanturile structurilor proteice din piele, facand- o astfel sa fie mai tonica si cu un aspect proaspat. 
- Uleiul de argan este benefic nu doar pentru tratarea pielii uscate ci si pentru ingrijirea tenului gras. Sebumul este o substanta uleioasa secretata de catre glandele sebacee si care are ca rol pastrarea pielii hidratate, prevenind astfel uscarea acesteia. Este adevarat ca nici o secretie de sebum in exces nu este benefica pentru piele iar in acest caz uleiul de argan regleaza secretia de sebum, ajutand pastrarea la nivelul pielii a unui nivel optim al acestuia. 
- Uleiul de argan este eficace in tratamentele impotriva bolilor inflamatorii ale pielii precum acneea, varicela si psoriazisul in urma carora apar pe piele puncte rosii sau pete. 
- Uleiul de argan este eficient si in tratarea acneei pentru ca are proprietati antimicrobiene si pentru ca ajuta la mentinerea PH-ului pielii.  Acneea este una dintre cele mai suparatoare probleme ale adolescentilor dar ar fi si mai grav daca ar aparea la adulti sau nu ar fi tratata corespunzator pana la maturitate. Iar pentru aceste cazuri, uleiul de argan se dovedeste a fi un remediu eficient si miraculos.
- O alta virtute a uleiului de argan este capacitatea acestuia de a intari firul de par si a ii conferi un aspect sanatos. Aplicat la varfuri pe parul uscat ca ulei sau in componenta balsamurilor de par (aplicat pe parul umed), uleiul de argan este eficient in tratarea parului cu fire rebele, cu varfuri despicate sau cu fire de par deteriorate. Uleiul de argan folosit in produsele pentru par ii redau acestuia stralucirea, hidrateaza radacinile parului si il fac moale la atingere, intinde buclele parului. Uleiul de argan are efecte benefice atat in prevenirea alterarii texturii firului de par prin coafare excesiva sau datorata intemperiilor vremii, cat si in tratarea parului deteriorat, imbunatatindu- i elasticitatea si diminuand caderea parului. Uleiul de argan este bogat in vitamina E calitate ce ofera viata parului moale si tern. Acizii grasi nesaturati omega 3 si omega 9 din componenta acestui ulei sunt o sursa naturala de elemente nutritive pentru firul de par si pentru radacina acestuia, ajutand la fortifierea foliculilor prin intarirea legaturilor lanturilor proteice din compozitia firului de par.  Antioxidantii aflati in mod natural in compozitia uleiului de argan ajuta la fortifierea firului de par si prin restructurarea membranei celulare deteriorate. Mai mult, uleiul de argan nu este gras chiar daca este un ulei iar aplicarea lui nu lasa parul unsuros sau lipicios. Uleiul de argan patrunde in porii firului de par crescandu- i din interior elasticitatea. Un alt beneficiu al uleiului de argan din componenta produselor de ingrijire a parului este capacitatea acestuia nutritiva si astfel ii stimuleaza cresterea. 
    Pe scurt, iata pe scurt multitudinea de beneficii ale uleiului de argan pentru piele: 
-  este potrivit pentru toate tipurile de piele si la toate varstele; 
- este un excelent agent hidratant datorita nivelului ridicat de acizi grasi din componenta sa;
- este de-a dreptul necesar femeilor insarcinate pentru prevenirea si tratarea vergeturilor; 
- este foarte usor absorbit in piele, patrunde in prounzime si are o textura usoara; 
- pastreaza nivelul natural al Ph-ului pielii, protejandu-l in fata poluarii, expunerii la soare si a fumatului;  
- activeaza procesul de regenerare celulara la nivelul pielii, reduce aparitia ridurilor si a liniilor fine; 
- are proprietati antimicrobiene si asta il face eficient in tratarea leziunilor si iritatiilor; 
- este foarte eficient in tratarea urmelor lasate de arsuri, varicela, acnee, etc; 
- este foarte eficient in tratarea afectiunilor pielii de tipul eczemelor sau psoriazisului; 
- protejeaza pielea impotriva factorilor alergeni si ii pastreaza nivelul optim de hidratare; 
- repara parul uscat si deteriorat, il hidrateaza si previne despicarea varfurilor; 
- ajuta la intarirea si pastrarea sanatatii si luciului natural al unghiilor. "
 

"Beneficiile oferite pielii de uleiul de macadamia
Uleiul de nuca de Macadamia este un produs natural, exceptional de benefic pentru tratarea afectiunilor pielii. Uleiul de nuca de Macadamia este un ulei stabil, potrivit pentru toate tipurile de piele. Insa, in special, este benefic pentru tenul uscat, dar si pentru pielea matura datorita continutului de acid palmitoleic. Acest ulei este nutritiv - este o sursa nemaipomenita de calciu, contine complexul de vitamine B, fosfor si fier. Are un termen de garantie de aproape un an si contine 73-80% graimi monosaturate.     
Uleiul de nuca de Macadamia contine cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acidul gras Omega-7). Acidul palmitoleic se gaseste din belsug in pielea noastra atunci cand suntem tineri, insa scade pe masura ce inaintam in varsta. Se pare ca acest acid ajuta pielea matura sa-si mentina supletea. Acidul palmitoleic este cel care in mod natural inlocuieste pielea buzelor, mentinand aspectul tanar. Datorita bogatelor resurse nutritive pe care le are, incluzand calciul, vitaminele si fosforul, acest ulei versatil reuseste sa combata si sa vindece anumite afectiuni ale pielii si ale parului. Nucile de Macadamia sunt de asemenea o sursa importanta de vitamina B2 , de vitamina B3 si de vitamina B6.. Uleiul de nuci de Macadamia nu este volatil si se obtine prin presare la rece din pulpa nucilor arborelui cu acelasi nume.     In compozitia produselor cosmetice este folosit pe post de emolient. Uleiul de Macadamia este consistent, ofera o senzatie placuta de catifelare si are o mare stabilitate oxidativa, ceea ce il face sa fie un ingredient potrivit compozitia cremelor uleioase si pentru produsele de protectie solara. 
- Este un hidratant si emolient natural (emolientii sunt cei care atrag si mentin umezeala din aer). Uleiul de Macadamia este delicat si nu lasa urme de grase, asa ca este usor absorbit de piele si de firele de par. Un alt beneficiu oferit de uleiul de Macadamia este abilitatea sa de a hidrata pielea. Folosirea uleiului de nuci de Macadamia ajuta la combaterea senzatiei de piele uscata, datorita faptului ca este un hidratant natural, care este absorbit prin pori in piele foarte repede.  Uleiul de Macadamia are un continut bogat de acid palmitoleic, o grasime monosaturata de tip omega-7, care hidrateaza si protejeaza pielea. Faptul ca este atat de versatil si ne-uleios il face sa fie un ingredient foarte folosit in produsele cosmetice si in cremele hidratante. Continutul sau bogat de omega-7, (acidul gras ce este similar cu sebumul secretat in mod natural de piele si a carui secretie scade pe masura ce inaintam in varsta) ne ajuta sa combatem uscarea pielii, caci ationeaza ca un hidratant natural si il face sa fie foarte rapid absorbit de catre piele.
- Rezolva anumite probleme ale pielii – Uleiul de Macadamia contine de asemenea si proteine si vitamina E, care sunt foarte benefice pielii. Continutul sau bogat in acizi grasi mono-nesaturati, care au proprietati asemanatoare sebumului, ajuta la protejarea pielii. Uleiul de Macadamia este un excelent ulei protector care si vindeca defectele /afectiunile pielii cum ar fi cicatricile, arsurile solare, ranile minore si iritatiile. Toate aceste calitati contribuie la reputatia acestui ulei de a fi un tratament excelent pentru piele si par, dar si un adevarat elixir pentru vindecarea cicatricilor, a arsurilor date de expunerea excesiva la soare, a ranilor mici si a iritatiilor (alina durerile date de arsurile solare si grabeste vindecarea, reduce iritatiile si imbunatateste aspectul cicatricilor). 
- Are efecte anti-imbatranire – Acest ulei, datorita proprietatilor sale, este excelent pentru pielea uscata si imbatranita. Reduce ridurile si combate uscarea pielii. Uleiul de Macadamia este un puternic anti-oxidant, care reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra celulelor pielii. Plecand de la premisa stresului oxidativ, rezultat din actiunea factorilor de mediu (expunerea la soare si vantul) si care afecteaza destul de mult starea pielii dupa o anumita perioada de timp, studiile au cautat sa demonstreze efectele vindecatoare ale antioxidantilor naturali (asa cum sunt si cei continuti de uleiul de macadamia). Pe masura ce inaintam in varsta se reduce productia de acid palmitoleic, ceea ce duce la imbatranirea pielii si la aparitia ridurilor. Uleiul de nuci de Macadamia inlocuieste practic aceasta componenta deosebit de importanta a tesutului cutanat si ajuta astfel la mentinerea aspectului tanar al pielii.
- Tonifiaza – Ca si uleiul de masline, uleiul de Macadamia este foarte bogat in antioxidanti si are un continut crescut de vitamina E. Vitamina E este cea care imbunatateste aspectul cicatricilor, tonifiaza pielea si ajuta la prevenirea aparitiei vergeturilor.
- Imbunatateste aspectul buzelor – Uleiul de nuci de Macadamia poate fi folosit ca un balsam de buze. Datorita faptului ca este atat de asemanator ca structura cu uleiul produs de glandele noastre sebacee, uleiul de nuci de Macadamia protejeaza si catifeleaza pielea.
- Exfoliere – Cand este folosit pentru a crea un exfoliant pentru corp (de tip scrub) uleiul de Macadamia isi aduce si el aportul sau de beneficii. Daca amestecati uleiul de Macadamia, cu uleiuri esentiale parfumate si adaugati un exfoliant natural (zahar brun, sare) veti crea un produs care va va curata pielea si-i va reda catifelarea. 
- Protejeaza parul – Daca aplicati periodic acest ulei pe parul degradat, uscat sau casant veti constata o imbunatatire a starii sale de sanatate si ca acesta isi va recapata stralucirea naturala. Uleiul de Macadamia protejeaza de asemenea si impotriva degradarii parului din cauza radiatiilor solare si ajuta la mentinerea pentru timp mai indelungat a culorii parului vopsit. "

[Articole preluate de pe: "www.blog.biorigine.ro" Multumim!]