În curs de procesare...
Cutie colectie 4 sapunuri herbal: menta, musetel, trandafir, roinita 4x50g

Mărește

Cutie colectie 4 sapunuri herbal: menta, musetel, trandafir, roinita 4x50gCutie colectie 4 sapunuri herbal menta, musetel, trandafir, roinita 4x50g

Cutie colectie 4 sapunuri herbal: menta, musetel, trandafir, roinita 4x50g

COD: Bio149


Preț: 25,78 RON

În afara stocului
  • 285g 

Cutie colectie 4 sapunuri herbal:
menta, musetel, trandafir, roinita 4x50g

Colectie de sapunuri de lux cu plante medicinale, inspirata de puterea eterna a naturii. Folosind sapunurile HERBAL, pielea dumneavoastra va fi ingrijita in modul cel mai natural si sanatos. Uleiurile naturale de masline si macadamia au un efect de transformare totala a pielii dumneavoastra, asigurandu-i o hidratare si nutritie de o mare eficienta. Extractele naturale din plante curative si particulele delicate de exfoliere transforma sapunul intr-un adevarat elixir. Datorita spumei delicate si aromelor minunate, sapunurile HERBAL ajuta la relaxarea si tonifierea corpului. Puteti transforma baia obisnuita intr-o procedura placuta de ingrijire a pielii, facandu-va un masaj benefic cu arome naturale.

TRANDAFIRUL (Rosa Damascena) -"regina florilor" contine ulei eteric, catehine, taninuri, acid galic, ceara. Are o actiune antiinflamatoare si de regenerare a pielii, este foarte eficient in tratarea dermatitelor bacteriene virale si atopice, neurodermitelor. Tonfiaza, hidrateaza, regenereaza, intinereste pielea.

MENTA (Mentha Piperita) - contine un procent ridicat de taninuri, flavonoide si uleiuri eterice. Are un efect calmant, de racorire, si tonifiere a pielii.

MUSETELUL (Matricaria Chamomilla) - este planta "miraculoasa in domeniul cosmeticii". Contine bisabol si compusii acestuia, glicozide flavonoidice, substante mucilaginoase. Este cunsocut cu precadere pentru actiunea sa antiseptica si antiinflamatoare. Stimuleaza circulatia sanguina, ajuta la insanatosirea mai rapida a ranilor si la mentinerea echilibrului lipidic al pielii.

ROINITA (Melissa Officinalis) - contine substante tanante, flavonoide, ulei eteric. Are o aroma placuta, de prospetime, fiind o combinatie de aroma intre menta si lamaie. Este o planta cunoscuta de toti datorita efectului sau antiinflamator, antioxidant, si de racorire, avand si o puternica actiune anti-age.