În curs de procesare...
Cutie colectie 4 sapunuri herbal: lavanda, muscata salbatica, tei, galbenele 4x50g

Mărește

Cutie colectie 4 sapunuri herbal: lavanda, muscata salbatica, tei, galbenele 4x50gCutie colectie 4 sapunuri herbal lavanda, muscata salbatica, tei, galbenele 4x50g

Cutie colectie 4 sapunuri herbal: lavanda, muscata salbatica, tei, galbenele 4x50g

COD: Bio150


Lista de prețuri: 25,00 RON  

Preț: 21,91 RON

câștigați: 3,09 RON (12%)
-12%
În afara stocului
  • 285g 

Cutie colectie 4 sapunuri herbal:
lavanda, muscata salbatica, tei, galbenele 4x50g 

Colectie de sapunuri de lux cu plante medicinale, inspirata de puterea eterna a naturii. Folosind sapunurile HERBAL, pielea dumneavoastra va fi ingrijita in modul cel mai natural si sanatos. Uleiurile naturale de masline si macadamia au un efect de transformare totala a pielii dumneavoastra, asigurandu-i o hidratare si nutritie de o mare eficienta. Extractele naturale din plante curative si particulele delicate de exfoliere transforma sapunul intr-un adevarat elixir. Datorita spumei delicate si aromelor minunate, sapunurile HERBAL ajuta la relaxarea si tonifierea corpului. Puteti transforma baia obisnuita intr-o procedura placuta de ingrijire a pielii, facandu-va un masaj benefic cu arome naturale.

LEVANTICA (Lavandula Augustifolia) - Contine ulei eteric, substante tanante, saponine, glucozide. Reinnoieste si regenereaza pielea, are o actiune calmanta, antiseptica, nutritiva si de stimulare a regenerarii celulelor. Are un efect de reimprospatare, racorire si de tonifiere a pielii.

FILIMICA (Calendula officinalis) - Contine ulei eteric, flavonoide, glucozide. Este cunoscuta datorita efectului sau benefic asupra pielii, ajuta la insanatosirea mai rapida a ranilor, previne procesele inflamatorii. Are o actiune puternica antimicrobiana si calmanta.

MUSCATA SALBATICA (Geranium Macrorrhizum) - Contine ulei eteric, taninuri, vitaminele A si C. Are o actiune antiseptica, antidepresiva, relaxanta, energizanta si antiinflamatoare. Normalizeaza functiile glandelor sebacee. In medicina naturala se foloseste in tratamentul starilor depresive, pentru hidratarea pielii uscate, contra usturimilor, vindecarea ranilor si a eczemelor uscate, pecinginelor, dermatozelor.

TEIUL (Thilia Cordata) - contine ulei eteric, flavonoide, saponine, substante tanante. Are o actiune de dezinfectare, calmare si de reimprospatare. Se foloseste cu precadere pentru efectul sau stimulator asupra epidermei, avand si o actiune puternica de fortifiere a pielii, redandu-i aspectul matasos si neted.