În curs de procesare...
Crema de zi Ultrahidratanta cu Acid Hyaluronic Supreme 50ml

Mărește

Crema de zi Ultrahidratanta cu Acid Hyaluronic Supreme 50ml

COD: Bio67


Preț: 27,84 RON

În afara stocului
  • 50ml 

Crema de zi Ultrahidratanta
cu Acid Hyaluronic Supreme 50ml

O crema usoara si fina ca matasea, imbogatita cu acid hialuronic, ulei din seminte de zmeura si creatinaUleiul de masline previne deshidratarea, in acelasi timp, prevenind formarea ridurilor. Creatina energizeaza si stimuleaza  functia naturala de apararea a pielii. Acidul hialuronic retine umezeala in stratul cornos al epidermei si creeaza un film protector pe suprafata, care previne deshidratarea din straturile profunde ale pielii. Formula contine, de asemenea, filtre UV pentru contracararea imbatranirii cauzate de razele UV nocive.
Pentru toate tipurile de piele. Hidrateaza activ si energizeaza pielea şi îi dă un luciu irezistibilSe aplică pe pielea curata a fetei si  gatului.

Acidul Hialuronic (Acid Hyaluronic):
- este o componenta a colagenului;
- este un compus esential al organismului avand  rolul de a retine apa in tesutul conjunctiv, piele si organe;
- este  creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea substantelor;
- ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii; 
- dupa ultimele descoperiri s-a dovedit ca aplicarea directa, locala este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, in special la nivelul fetei, mainilor si decolteului; 
- pe masura imbatrinirii  scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic, aceasta deficienta a acidului hialuronic este in stransa legatura cu imbatrinirea organismului.